Fire Masters

Fire Masters

Professionals in Brandwerende Afdichtingen en Brandscheidingen

Fire Masters Brandpreventie is een landelijk opererend bedrijf voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen, coaten en isoleren van brandcompartimenten in gebouwen. Fire Masters Brandpreventie gebruikt  uitsluitend hoogwaardige gecertificeerde producten die uitgebreid getest zijn en voldoen aan de wettelijke normeringen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn in het bezit van het VCA-basisveiligheidscertificaat en worden continu bijgeschoold op het gebied van bouwkundige brandwerendheid en digitaal verwerken van de montage gegevens. Zo zijn ze altijd op de hoogte van het bouwbesluit, technieken, materialen en noviteiten op het gebied van brandpreventie.

Wij zijn uw partner voor brandwerende doorvoeringen, registratie, beheer en onderhoud voor o.a. zorginstellingen, verpleeghuizen, appartementcomplexen, werkruimtes, hotels, studentenhuizen en kantoren. We doen dat door doorvoeringen (denk aan luchtkanalen, leidingen, naden en kieren) brandwerend te maken en brandkleppen toe te passen. Het resultaat: Goed afgedichte brandcompartimenten volgens de wettelijke normeringen, die zorgen voor veiligheid van de gebruikers van de panden.

Fire Masters ontzorgt u op het totaalgebied van brandpreventie, wat voor probleem of vraag u ook heeft wij hebben het antwoord en helpen u graag met ondersteuning, informatie en (praktijk)gerichte brandwerende oplossingen conform de huidige richtlijnen.