Digitaal logboek voor brandveiligheid

Een brandveiligheidscheck verlaagt het risico op branduitbraak met 36 procent! Het is daarom voor sommige gebouwen verplicht om regelmatig een check te laten uitvoeren. Deze data werd vroeger opgeslagen in mappen. Echter is er tegenwoordig een modernere oplossing voor de brandveiligheidscheck en de data die daarbij verzameld wordt: Een digitaal logboek brandveiligheid.

Waarom een digitaal logboek voor brandveiligheid?

Allereerst, voor een brandveiligheidsexpert is er heel veel data. Het moet bijgehouden worden, bewaard blijven en altijd bereikbaar zijn. Een digitaal logboek brandveiligheid bespaart een hoop ruimte voor de expert. Naast de ruimte die bespaard wordt doordat er geen overvloed aan opgeslagen data in mappen meer is, is het eenvoudig om de data bij te houden via een online device. Wanneer de brandveiligheidsexperts van RETO Brandveiligheid aan het werk zijn voeren zij gemakkelijk hun gemeten resultaten in op bijvoorbeeld hun laptop. Zo is het altijd bereikbaar en hoeven er geen stapels mappen meer mee op pad.

Het digitale logboek van DataBook

Bij RETO Brandveiligheid gebruiken we het digitaal logboek brandveiligheid van DataBook. De software van DataBook maakt het enorm makkelijk om gedaan werk snel te archiveren. Geen pen en papier meer. Een gebruiksvriendelijk platform. Dat maakt dat RETO Brandveiligheid klussen een stuk sneller afrondt en hun expertise makkelijker kunnen uitoefenen. 

Gebruik maken van onze expertise binnen brandveiligheid?

RETO Brandveiligheid wil de brandveiligheid in uw woning of bedrijf verzorgen. 

Contact met reto brandveiligheid