Adviseur brandveiligheid

Bent u op zoek naar een adviseur brandveiligheid voor een passend advies voor uw gebouw of (bedrijfs)pand? Dan bent u bij RETO aan het juiste adres! Onze experts houden zich dagelijks bezig met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van brandpreventie en -veiligheid en kunnen een gedegen advies geven voor iedere situatie.

Wat doet een adviseur brandveiligheid?

Al onze experts hebben oog voor detail en zijn op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid. Naast het uitvoeren van de specifieke werkzaamheden, kunnen wij ook een passend advies geven over hoe iets in de praktijk moet worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanbevelingen over doorvoeringen tussen diverse compartimenten
  • Advies in het bekleden van een staalconstructie met brandwerende platen
  • Uitleg over de geldende wet- en regelgeving vanuit het Boubesluit

Naast het adviseren kan RETO brandveiligheid ook de inspecties voor u bijhouden. Dat doen wij periodiek in een digitaal logboek zodat u altijd de werkzaamheden kan inzien en inzichtelijk hebt bij een eventuele inspectie.

Ik wil graag geadviseerd worden

Het is voor ons vaak lastig om een advies te geven per telefoon of e-mail. Daarom komen we graag even langs om het met onze eigen ogen te zien. Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact opnemen